/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

CEC a decis! Câți bani vor primi partidele politice de la bugetul de stat în 2018

missing
13 ianuarie 2018, ora 11:12

Potrivit hotărîrii CEC, cuantumul subvenției lunare pentru fiecare vot valabil exprimat acordat partidelor politice și blocului electoral în cadrul alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2014 este de circa 1,11 lei, iar cuantumul subvenției lunare pentru fiecare vot valabil exprimat la alegerile locale generale din 14 iunie 2015 este de circa 0,47 lei.

Subvențiile alocate de la bugetul de stat vor fi virate lunar în conturile bancare special destinate în acest sens deschise de către partidele politice.

Partidele au obligația de a prezenta lunar, pînă la data de 10 a fiecărei luni, în formă electronică Informația lunară privind cheltuielile partidului din subvențiile de la bugetul de stat, conform modelului aprobat prin Regulamentul privind finanțarea activității partidelor politice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram