Naţionala de fotbal a Moldovei a început pregătirile pentru meciurile amicale cu Coreea de Sud şi Azerbaidjan. La primul antrenament din acest an la CPSM de la Vadul lui Vodă, Pavel Cebanu, Preşedintele FMF, şi Dragoş Hîncu, Vicepreşedintele FMF, l-au prezentat jucătorilor pe antrenorul Alexandru Spiridon.

Sub comanda selecţionerului, fotbaliştii au efectuat un antrenament mai complex cu exerciții în sala de forţă, dar şi pe teren. La şedinţa de pregătire au participat în mare parte jucători din campionatul intern.

Reamintim că, selecționata de fotbal a Moldovei și-a programat un meci amical pentru stagiul de pregătire din Turcia. „Tricolorii” vor juca pe 27 ianuarie contra Coreei de Sud. La 3 zile după meciul cu Coreea de Sud, Moldova va mai disputa o partidă amicală în Antalya. Pe 30 ianuarie, „tricolorii” vor întâlni Azerbaidjanul.

Foto: FMF.md

Foto: FMF.md

Foto: FMF.md

Foto: FMF.md

Foto: FMF.md

Foto: FMF.md

Foto: FMF.md

Foto: FMF.md

Foto: FMF.md

Foto: FMF.md

Foto: FMF.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!