Prima zi din acest weekend ne-a adus și primii fulgi, care însă rămân în continuare destul de nehotărâți. Unele regiuni ale Moldovei deja au fost îmbrăcate în straie albe, însă vremea rămâne în continuare schimbătoare. Până ne vom bucura de zăpadă adevărată în această iarnă, nu ne rămâne decât să ne delectăm cu fulguieli răzlețe. Pe data de 14 ianuarie, fulgii se mai domolesc, însă temperaturile vor înregistra o ușoară scădere. Vântul va sufla ușor până la moderat din Nord-Est.

În nordul țării se anunță o zi tristă și posomorâtă. Dimineața vom avea parte de -6 grade, iar la orele amiezii, mercurul termometrelor va indica -4 grade.

În centru vom avea același tablou meteorologic. Vreme va fi mohorâtă, iar cerul – stăpânit de nori. Temperatura aerului va oscila între -5 și -3 grade.

Și în sudul țării vom găsi temperaturi în scădere și vreme posomorâtă. Dimineața, temperatura aerului va fi de -4 grade, iar la prânz se vor înregistra -3.

La Chișinău e posibil să fulguiască dimineață. Înnorările vor persista pe tot parcursul zilei, iar vremea se anunță a fi posomorâtă. La noapte se vor înregistra -4 grade, iar la orele amiezii vom avea o temperatură de -3 grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!