/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Prognoza METEO pentru Anul Nou pe stil vechi sau ajunul Sfântului Vasile. Ce temperaturi vom avea?

missing
13 ianuarie 2018, ora 14:29

În nordul țării se anunță o zi tristă și posomorâtă. Dimineața vom avea parte de -6 grade, iar la orele amiezii, mercurul termometrelor va indica -4 grade.

În centru vom avea același tablou meteorologic. Vreme va fi mohorâtă, iar cerul – stăpânit de nori. Temperatura aerului va oscila între -5 și -3 grade.

Și în sudul țării vom găsi temperaturi în scădere și vreme posomorâtă. Dimineața, temperatura aerului va fi de -4 grade, iar la prânz se vor înregistra -3.

La Chișinău e posibil să fulguiască dimineață. Înnorările vor persista pe tot parcursul zilei, iar vremea se anunță a fi posomorâtă. La noapte se vor înregistra -4 grade, iar la orele amiezii vom avea o temperatură de -3 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram