Primarul comunei Tătărăuca Veche, Liviu Raischi, pleacă din funcție și cere azil politic. Primarul a scris pe pagina sa de Facebook că solicită respectuos azil politic din cauza mai multor presiuni.

„Despre motivul plecării mele întrebați-i pe presupușii democrați din Republica Moldova. Mie nu-mi place să mă rog la ei, chiar și la democrați. Eu plec pentru totdeauna. Este din cauza dosarului penal intentat împotriva mea”, a declarat primarul pentru Observatorul de Nord.

Liviu Raischi îl acuză de realizarea filmului pe unul dintre foștii contracandidați. Liviu Raischi a câștigat de fiecare dată alegerile locale pe listele Partidului Liberal, iar după ultimul scrutin a trecut în echipa Partidului Democrat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!