Printre cele cinci persoane decedate în tragicul accident produs azi dimineață, pe traseul R-2 Chișinău-Anenii Noi, în apropierea satului Todirești s-au dovedit a fi un bărbat de 22 de ani și fiica acestuia de un an și cinci luni, iar mama fetiței, de 24 de ani se află în stare gravă la Spitalul de Urgenţă, mun. Chişinău. Celelalte persoane decedate sunt trei bărbați de 33, 38 și 64 de ani.

La moment, două femei de 23 și 24 de ani, sunt internate la Spitalul de Urgenţă mun. Chişinău, în secțiile de traumatologie şi neurochirurgie, în stare gravă, dar stabilă. Acestea au suferit mai multe traumatisme – au facturi și plăgi deschise.

Poliția investighează circumstanțele producerii accidentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!