/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ce lucuri banale pentru orice femeie îi vor fi interzise lui Meghan Markle după căsătoria cu Prinţul Harry

15 ianuarie 2018, ora 06:45

Nu are voie să iasă singură în public. De acum, Meghan Markle nu va mai merge pe stradă neînsoţită de agenţi de pază. Aceştia trebuie să o supravegheze constant, de îndată ce va părăsi reşedinţa regală.

Nu are voie să mai stea pe reţelele de socializare. Actriţa din serialul „Suits” este foarte cunoscută pe Facebook, Instagram şi Twitter, unde milioane de utilizatori îi urmăresc activitatea online. Viitoarea soţie a Prinţului Harry va trebui să spună adio publicatului constant a tuturor lucrurilor pe care le face. Va avea voie să folosească doar contul oficial al Familiai Regale, „Kensington Royal”.

Nu va mai avea dreptul să voteze. Meghan urmează să aplice pentru obţinerea cetăţeniei britanice, dar acest lucru tot nu-i va permite să voteze, ca orice alegător. Prin Constituţie, membrilor Familiei Regale nu le este îngăduit să-şi exprime opinia politică. Această regulă este valabilă chiar şi pentru regină.

Nu are voie să poarte ojă. Kate Middleton şi chiar Regina Elisabeta, nu au fost văzute niciodată în public cu unghille date cu ojă sau cu lac. Totul se rezumă la o regulă cât se poate de strictă. Conform tradiţiei britanice regale, unghiile vopsite reprezintă un semn de vulgaritate, iar doamnele şi domnişoarele din Familia Regală n-au voie să o afişeze.

Nu va mai putea da autografe. La fel ca Regina, Kate, William şi Harry, Meghan va trebui să refuze politicos pe oricine îi va cere să-i dea un autograf, indiferent că este vorba de o semnătură pe un obiect sau pe părţi ale corpului respectivului admirator. Asta este regula. Prinţul Charles răspunde mereu, când i se cere un autograf: „Îmi pare rău, nu-mi dau voie să fac asta”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram