/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO/ Bunuri, fără acte de proveniență. Ce au găsit polițiștii de frontieră sub capota unei mașini

missing
15 ianuarie 2018, ora 12:42

La vamă s-a prezentat pe direcția „intrare în R. Moldova” un mijloc de transport de model Volkswagen Golf Plus, la volanul căruia a fost legitimat un cetățean al României, în vârstă de 32 de ani. Forțele de ordine au găsit ascunse sub capotă, dar și pe bancheta din spate mai multe cutii. Acestea aveau zeci de seturi de baterii și protectoare pentru telefoane mobile, tiunere și camere video, articolele fiind estimate preventiv la suma de 25 mii lei.

Pentru întreaga cantitate de bunuri nu s-a putut prezenta documente de proveniență, fapt ce a condus la confiscarea acestora. Cazul este în continuare cercetat de către Serviciul Vamal al R. Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram