Bunuri în valoare de 25 mii lei, camuflate în autoturismul unui cetățean român, au fost depistate și ridicate în punctul de trecere comun „Palanca-Maiaki-Udobnoe”. Incidentul a avut loc pe 13 ianuarie 2018.

La vamă s-a prezentat pe direcția „intrare în R. Moldova” un mijloc de transport de model Volkswagen Golf Plus, la volanul căruia a fost legitimat un cetățean al României, în vârstă de 32 de ani. Forțele de ordine au găsit ascunse sub capotă, dar și pe bancheta din spate mai multe cutii. Acestea aveau zeci de seturi de baterii și protectoare pentru telefoane mobile, tiunere și camere video, articolele fiind estimate preventiv la suma de 25 mii lei.

Pentru întreaga cantitate de bunuri nu s-a putut prezenta documente de proveniență, fapt ce a condus la confiscarea acestora. Cazul este în continuare cercetat de către Serviciul Vamal al R. Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!