Imagini ireale din localitatea Santa-Ana, California. Un şofer a plonjat cu maşina de pe şosea până în cabinetul unui dentist, aflat la etajul unei clădiri.

Potrivit poliției locale, șoferul conducea autoturismul în stare de ebrietate produsă de substanţe narcotice. Acesta se deplasa cu viteză foarte mare, fapt ce a condus la pierderea controlului. A urmat depășirea spaţiului care separă sensurile de mers şi proiectarea autoturismului într-o clădire de lângă şosea. Automobilul a spart peretele şi a rămas ințepenită în clădire.

Din fericire, în momentul impactului în cabinetul stomatologic nu se afla nimeni. La rândul lor, șoferul şi pasagerul lui au scăpat cu răni minore.

Pompierii sosiți la fața locului au scos din mașină cele două victime.

Foto: Orange County PIO/Twitter

Foto: Orange County PIO/Twitter

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!