Cel puțin 14 elevi și o profesoară au avut de suferit, după o bătaie cu cuțitele între doi minori. Incidentul s-a produs într-o școală din regiunea Permi, Rusia. Toți răniții au fost transportați la spital, inclusiv atacatorii, fiind supuși intervențiilor chirurgicale.

Potrivit presei ruse, încăierarea cu cuțitele a izbucnit între un actual și un fost elev. Acesta din urmă s-a înfuriat după o postare pe o rețea de socializare, a luat cuțitul și a mers la școala în care a învățat ca să se răzbune.

În timpul încăierării, în afară de cei doi agresori, au avut de suferit încă 11 persoane inclusiv o profesoară. Este vorba de mai mulți elevi din clasa a patra”, susține Serghei Saraculțev, șeful adjunct al comitetului de anchetă Permi.

În total, au fost răniți 14 elevi și o profesoară care au avut nevoie de ajutorul medicilor. Agresorii la fel au ajuns la spital.

Pacienții internați la spitalul nr. 4 sunt pe masa de operație, iar starea de sănătate a celor internați la spitalul nr. 15 este stabilă și nu există risc pentru viață”, a menționat Mihail Malțev, adjunct din cadrul ministerului Sănătății Permi.

Orele au fost suspendate, iar toți elevii au fost evacuați într-o școală din apropiere.

Profesorii ne-au spus că a avut loc în atac terorist. Elevii din școala nr. 127 au fost evacuați la noi. Noi nu am fost lăsați să îi vedem. Ei se află în sala sportivă, iar pe noi ne-au trimis acasă”, a declarat o elevă.

Poliția rusă a inițiat un dosar penal.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!