Accident teribil în această dimineață la Anenii Noi. Două mașini s-a ciocnit puternic. Cinci persoane și-au pierdut viața, între care și o fetiță de un an și jumătate. Accidentul rutier a avut loc pe traseul Chișinău-Tighina, în apropierea satului Todirești.

Potrivit poliției, cele două automobile veneau din direcții opuse. Din informațiile preliminare reiese că unul dintre șoferi conducea cu viteză excesivă, iar la un momentul dat nu a mai putut controla mașina, a ieșit pe contrasens și a lovit frontal celălalt automobil.

Se cunoaște că automobilul de model Audi, cu numere de înmatriculare transnistrene, la volanul căruia se afla un locuitor al satului Geamăna, în vârstă de 33 de ani, deplasându-se cu viteză excesivă din direcția Chișinău, a pierdut controlul volanului ieșind pe contrasens, tamponând frontal mașina de model Dacia,” a declarat Silvia Petcu, ofițer de presă la IP Anenii-Noii.

În automobilul de tip „Audi” se aflau doi bărbați, care au decedat pe loc. În mașina de model „Dacia” au murit fetița de un an și jumătate, tatăl acesteia de 22 de ani și șoferul automobilului de 38 de ani. În mașină se mai aflau două femei, inclusiv mama fetiței. Ele au scăpat ca prin minune și sunt internate la spitalul de Urgență din Chișinău cu diverse traumatisme. Femeile sunt supuse unui tratament intensiv de recuperare, iar la moment starea lor este stabilă.

Au fost aduse la Spitalul de Urgență în stare foarte gravă, cu diverse traumatisme cranio-cerebrale și fracturi în regiunea femurului, gambei, cu diverse plăgi pe față. MUSCA 01.38- 01.46 Starea lor este în continuare gravă, dar stabilă, în urma manipulărilor,” a menționat Petru Carveț, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență.

Poliția urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului. Autoritățile au anunțat că vor iniția o cauză penală, care însă se va opri, deoarece șoferul potențial vinovat a murit și nu mai poate fi tras la răspundere.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!