Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de ieri pe teritoriul unui complex de agrement din str. M. EminescU, orașul Glodeni. La fața locului au intervenit 4 autospeciale. Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 10.30 minute. Conform primelor informații focul a mistuit o parte din local și o baie cu aburi.

Ajunși pompierii au localizat arderea, pentru ca aceasta să nu obțină răspândire. În urma incendiului au fost afectate bunurile materiale din baie și bucătărie, antreul și anexa localului.

Mai mult, arderea a cuprins și 300 metri pătrați din acoperișul complexului. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Salvatorii au reușit lichidarea focului fără ca acesta să ia amploare mai mare.

Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de către specialiștii IGSU.

Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență la MAI de la începutul anului 2018 în Republica Moldova au avut loc 64 de incendii în care și-au pierdut viața 7 persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!