/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ministrul rus de Externe: Rusia respectă integritatea teritorială a Ucrainei, dar fără Crimeea

15 ianuarie 2018, ora 16:22

„Continuăm să respectăm integritatea teritorială a Ucrainei în granițele care s-au format după referendumul din Crimeea și după reunificarea Crimeei cu Federația Rusă”, a declarat Lavrov, transmite rg.ru.

Prin urmare, Rusia, potrivit lui Lavrov, va continua să depună toate eforturile pentru a rezolva conflictul din Ucraina. „Pentru a rezolva această problemă, nu există altă alternativă decât o implementare completă și consecventă a setului de măsuri adoptat la Minsk în februarie 2015”, afirmă ministrul rus.

Potrivit lui Lavrov, țările occidentale, în loc să susțină Kievul, ar trebui să se concentreze asupra punerii în aplicare a acordurilor de la Minsk. „În acest caz, criza ar fi fost soluționată de mult timp”, a subliniat el.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram