Tragedie la Florești. O femeie de 32 de ani și-a înjunghiat soțul în inimă în urma unui conflict. Incidentul a avut loc duminică de Sf. Vasile în jurul orei 14 în satul Citulești, Florești..

Potrivit ofițerului de presă IP Florești, Dina Fomin, soții se aflau în vizita la o mătușă a femeii, iar în urma unui conflict soția și-a înjunghiat soțul cu un cuțit de bucătărie în regiunea inimii. În urma rănii bărbatul a decedat pe loc.

În prezent femeia a fost reținută pentru 72 de ore. Ea a fost audiată și și-a recunoscut parțial vina. Pe cazul dat a fost inițiată o cauza penală pentru omor din imprudență, dacă îi va fi demonstrată vinovăția femeia riscă de la 15 la 20 de ani privațiune de libertate sau detenție pe viață.

Menționăm că soții aveau la întreținere doi copii minori.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!