Cel puţin 75 de persoane au fost rănite luni în Indonezia în urma prăbuşirii spectaculoase a unui tavan interior din clădirea cu două turnuri unde se află Bursa de la Jakarta, transmite Agerpres.

Structura s-a prăbuşit peste parterul turnului numărul doi al Bursei, a declarat un purtător de cuvânt al instituţiei, Rheza Andhika, citat de agenţia Bloomberg, adăugând că nu este vorba de o explozie.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată un grup de circa 40 de studenţi aflaţi la etajul care cedează brusc, ei căzând într-un morman de metale, sticlă şi moloz peste alte persoane aflate la parter. Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că sunt 75 de răniţi. În mod miraculos, deocamdată nimeni nu şi-a pierdut viaţa.

Cauza accidentului deocamdată nu a fost determinată, o ipoteză fiind slăbirea structurii din cauza degradării materialului.

Respectiva clădire, cu 32 de etaje şi construită în anul 1995, a fost în anul 2000 ţinta unui atentat comis de extremiştii islamişti cu un vehicul capcană, cel puţin zece persoane fiind atunci ucise şi alte zeci rănite.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!