Silvia Radu se arată nemulțumită de orele la care vin la muncă funcționarii publici din cadrul Primăriei.  Aceasta a menționata astăzi, după ședința săptămânală a Primăriei, că nu va tolera o astfel de atitudine din partea colegilor săi.

„Am avut nu o singură sesizare. Faptul că funcționarii vin la muncă la ora 10-11 este un lucru inadmisibil, cea ce presupune că, fie ei nu au de muncă, sau că nu-și fac lucrul, sau că vin degeaba să-și primească salariile. Vom face o analiză cu Direcția de Resurse Umane. Am dat și o dispoziție ca funcționarii să fie verificați electronic la ce oră vin la muncă și când pleacă”, a declarat Silvia Radu.

Acest lucru ne va ajuta să eficientizăm la maxim numărul de personal și să vedem câți oameni sunt necesari ca să muncească într-o direcție sau alta. Avem personal care are peste o sută de zile de vacanță. Sunt multe nereguli ce ține de disciplina muncii din cadrul Primăriei”, a conchis edila Capitalei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!