/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Avertizare METEO: Cod Galben de ploaie și lapoviță în toată țara

missing
16 ianuarie 2018, ora 17:04

Potrivit avertizării, în noaptea de miercuri (17.01) spre joi (18.01) se prevăd condiții complicate ale vremii: precipitații sub formă de ploaie și lapoviță, în jumătatea de sud – puternice, сantitatea de precipitații va constitui 15-20 l/m2. Se vor produce depuneri de lapoviță, local pe drumuri se vor forma troiene. Vântul nord-vestic va sufla cu intensificări de până la 15-18 m/s.

Codul Galben semnifică că condiţiile vremii sunt potenţial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate sunt obişnuite pentru teritoriul ţării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activităţi socio-economice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram