/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cine este sportivul naturalizat care va reprezenta Moldova la Jocurile Olimpice de iarnă

16 ianuarie 2018, ora 12:37

Menționăm că pe pagina Wikipedia a Moldovei la Jocurile Olimpice de Iarnă de asemenea se spune că Christopher Hoerl este calificat la categoria ski alpin.

Totuși, Nicolae Juravschi a explicat că Comitetul așteaptă un act oficial, precizând că mai sunt și alți sportivi care așteaptă calificarea, printre ei se numără și Leonard Cepoi.

Hoerl este un schior născut în Austria, care a fost recrutat de Federația Moldovenească de schi în 2015. Hoerl a decis să concureze pentru Moldova, deoarece a considerat că astfel va avea șanse mai mari să se afirme. Datorită schimbării de naționalitate, Hoerl a trebuit să aștepte până la mijlocul anului 2017 pentru a concura la evenimentele Federația Internaționale de Schi pentru Moldova.

Mai jos vă prezentăm un tabel cu competițiile și pozițiile pe care s-a clasat Hoerl ca sportiv din partea Moldovei:

Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018 se vor desfășura în perioada 9 – 25 februarie 2018 la Pyeongchang, în Coreea de Sud.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram