28 de dosare, depuse la selecţia naţională Eurovision 2018. Luni, 15 ianuarie, a fost ultima zi de depunere a dosarelor de participare la competiţie. Printre cei care au reuşit să se înscrie în marea bătălie muzicală se regăsesc artişti cu experienţă, dar şi tineri care se lansează pentru prima dată pe scena mare.

Reprezentantul Republicii Moldova la Concursul Internaţional Eurovision Song Contest 2018 va fi selectat în urma a trei etape: audițiile LIVE, Semifinala națională, ce va avea loc la data de 22 februarie 2018 și Finala națională, ce se va desfășura la 24 februarie 2018.

Amintim că interpreţi din 42 de ţări vor participa în cadrul competiţiei Eurovision Song Contest 2018, ce se va desfăşura în Lisabona, Portugalia. Semifinalele concursului vor avea loc pe 8 și 10 mai 2018, iar marea finală se va desfășura pe 12 mai 2018.

ESC este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Difuzat fără întrerupere, timp de peste 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume.

Iată lista interpreților care și-au depus dosarele:

Sasha Bognibov – Love
Anna Timofe – Endlessly
Che MD – Inima-n stîngă
Codreanu Maria – Zâmbește soarelui
Ruslan Țaranu – Come to life
Doinița Gherman – Dance in flames
Sandy C & Aaron Sibley – Once Upon a Time
Tolik – Glass
Dima Gaitur – Она моя
Vera Țurcanu – Black Heart
Formația 5 Stele – Maldavian dance
Tudor Bumbac – Numai pentru tine
DoReDoS – My lucky day
Bostan – Frățică
Felicia Dunaf – Alien
Nicoleta Sava – Esencia del Sur
Lavinia Rusu – Altundeva
Marina Cudalb – Bianco e nero
Denny Feyton – Maybe it’s love
Laura Bagrii – Da Bucuriei
Anna Odobescu – Agony
Ilia Sorocean & Dasha DaGro – Minds & Veins
Bella Luna – Moments
Pelageya Stefoglo – Let’s start together right now
Shvets – The world
Saidy – Beauty song
Cobîlean Constantin – Numai Tu
Viorela – The gates of love

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!