/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cum va fi VREMEA pe 16 ianuarie. Prognoza meteo pentru fiecare regiune a ţării

16 ianuarie 2018, ora 08:09

În nordul țării, ziua va fi scăldată în raze de soare, chiar dacă va fi unul cu dinți. Vremea însă se va răci simțitor. Dimineața se vor înregistra -9 grade, iar la amiaza -4.

Vremea continuă să se răcească și în centrul țării. Chiar și așa, sarele se va menține pe cer. Dimineața vor fi -8 grade, iar la orele amiezii -3.

În sud, de asemenea se anunță cer senin, iar temperaturile vor rămâne scăzute. Ziua va începe cu -8 grade, iar în a doua jumătate se vor înregistra -2 grade.

La Chișinău va fi senin, însă până la amiază norii se vor aduna pe cer. La noapte, temperatura va coborâ până la -7 grade, iar pe timp de zi vom avea -2 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram