La această oră pe străzile din capitală se circulă în regim de iarnă. Transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru, iar în această dimineață au ieșit la linie 300 de troleibuze și 97 de autobuze.

Având în vedere ninsoarea căzută în primele ore ale dimineţii, primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a solicitat Regiei „Exdrupo” şi Regiei locativ-comunale să intervină în teren la deszăpezirea străzilor, a trotuarelor şi să împrăştie material antiderapant.

La această oră, Regia „Exdrupo” acţionează cu 10 autospeciale şi împrăştie material antiderapant. Se intervine prioritar pe străzile principale, pe arterele pe care circulă transportul public, în sensurile giratorii şi pe drumurile în pantă. În dependenţă de condiţiile meteo, numărul utilajelor care vor ieşi în teren va fi majorat. Se va lucra în regim non-stop, pentru a asigura curăţarea străzilor.

În acelaşi timp, Regia locativ-comunală intervine deja cu 10 utilaje HACO la curăţarea trotuarelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!