S-a stins din viață și a lăsat orfani doi băieți dintre care unul cu probleme locomotorii și o soție cu inima frântă. Sergiu a decedat în urma accidentului care a avut loc în dimineața zilei de ieri la Anenii Noi. Bărbatul se afla la volanul unei Dacii, în care au murit și o fetiță de un an și jumătate, dar și tatăl acesteia.

Pe site-ul caritate.md a fost inițiată o campanie de colectare de fonduri pentru familia lui Sergiu, care este într-o stare financiară foarte grea și nu are suficiente surse pentru a-l petrece pe ultimul drum.

Soția lui Sergiu face curățenie la școala din sat și este remunerată cu un salariu de aproximativ o mie de lei. Pentru a supraviețui, bărbatul pleca periodic la muncă peste hotare. Părinții și rudele lui Sergiu roagă oamenii cu suflet mare să fie ajutați.

Menționăm că, potrivit poliției se cunoaște că automobilul de model Audi, deplasându-se cu viteză excesivă din direcția Chișinău, a pierdut controlul volanului ieșind pe contrasens, tamponând frontal mașina de model Dacia.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!