/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

PPEM a rămas fără un consilier local. Victor Lutenco și-a depus mandatul

16 ianuarie 2018, ora 08:26

„Astăzi mi-am depus cererea de demisie din funcția de consilier municipal Chișinău. Le urez mult succes, inspirație și voința colegilor mei din Consiliu, din Executiv și din societatea civilă. Multe idei, obiective, planuri am reușit să le realizez, altele – mai puțin. Nu renunț la ele: voi continua să mă implic, să ajut, să contribui cât voi putea. Le mulțumesc foarte mult tuturor celor care au avut încredere în mine, cu care am lucrat împreună și cu care am reușit să schimbăm lucrurile spre bine!”, a scris Lutenco pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că, Victor Lutenco este în prezent în SUA, acolo unde urmează un stagiu de studii. Fostul șef al Biroului pentru Relații cu Diaspora, dar și co-directorul Institutului pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), studiază din această toamnă la Humphrey School of Public Affairs din SUA, în orașul Minneapolis.

Lutenco a fost consilier municipal pe lista PPEM din anul 2015.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram