Fracțiunea Partidului Popular European din Consiliul Municipal Chișinău a rămas fără un consilier local. Victor Lutencă a anunțat pe pagina sa Facebook că și-a depus mandatul.

„Astăzi mi-am depus cererea de demisie din funcția de consilier municipal Chișinău. Le urez mult succes, inspirație și voința colegilor mei din Consiliu, din Executiv și din societatea civilă. Multe idei, obiective, planuri am reușit să le realizez, altele – mai puțin. Nu renunț la ele: voi continua să mă implic, să ajut, să contribui cât voi putea. Le mulțumesc foarte mult tuturor celor care au avut încredere în mine, cu care am lucrat împreună și cu care am reușit să schimbăm lucrurile spre bine!”, a scris Lutenco pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că, Victor Lutenco este în prezent în SUA, acolo unde urmează un stagiu de studii. Fostul șef al Biroului pentru Relații cu Diaspora, dar și co-directorul Institutului pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), studiază din această toamnă la Humphrey School of Public Affairs din SUA, în orașul Minneapolis.

Lutenco a fost consilier municipal pe lista PPEM din anul 2015.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!