/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Surse: Pe cine va nominaliza Comitetul Executiv al PSD pentru funcţia de premier al României

missing
16 ianuarie 2018, ora 14:30

Viorica Dăncilă este membru al Partidului Social Democrat. Din 2014, aceasta a fost aleasă deputat în Parlamentul European, pe listele PSD, pentru al doilea mandat. De asemenea, Viorica Dăncilă deține, din 2015, funcția de președinte al Organizației Femeilor Social Democrate.

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu afirmă că s-a retras de pe lista propunerilor pentru funcţia de premier: „Au fost două propuneri şi ceea ce mi-am dorit este să nu se împartă voturile în CExN şi să mergem mai departe cu cel care să aibă, din punctul de vedere al CExN, tot sprijinul”.

Preşedintele Klaus Iohannis a acceptat demisia premierului Mihai Tudose şi va convoca pentru miercuri consultări cu partidele politice pentru formarea noului Guvern.

Mihai Fifor, actualul ministru al Apărării va exercita interimar funcţia de prim-ministru al României.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram