Inspectoratul Național de Patrulare informează că la această oră pe toate drumurile din țară nu sunt semnalate drumuri cu circulația rutieră întreruptă din cauza vremii nefavorabile. În Anenii Noi, localitatea Troița Nouă, pe pantă este blocat un camion de mare tonaj, iar alte șase camioane sunt stopate pentru a nu crea blocaje, însă toate automobilele circulă fără impedimente.

Ofițerii de patrulare se află pe toate traseele din țară întru fluidizarea traficului rutier și neadmiterea unor incidente neplăcute.

Deoarece pe mai multe drumuri carosabil este ușor alunecos fiind acoperit cu strat subțire de zăpadă, Inspectoratul Național de Patrulare recomandă șoferilor:

– să mențineți o distanță mai mare între mașina pe care o conduceți şi cea din față;
– nu conduceți cu viteză excesivă;
– nu porniți la drum dacă nu aveți automobilul echipat cu pneuri de iarnă;
– evitați acționarea bruscă de direcție și a sistemului de frânare a autovehiculului
– în zilele cu ninsori, temperaturi scăzute, fiți mai atenți la pietoni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!