Doi bărbați cu vârsta cuprinsă între 24 și 44 de ani, stabiliți cu domiciliul în orașul Dondușeni, sunt suspectați de comercializarea drogurilor. Unul dintre aceștia are antecedente penale. Cei doi suspecți comercializau droguri de tip heroina, amfetamina, extasy și marijuana în zona de nord a țării.

Astfel, la 12 ianuarie 2018, în urma acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigații, suspecții au fost reținuți la domicilii.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, s-au depistat și ridicat pachete de polietilenă în care se aflau droguri de tip marijuana în cantitate de aproximativ 2 kg, 1100 lei, și o sticlă în care se afla mercur în cantitate de aproximativ 5 kg.

Valoarea totală a drogurilor confiscate și scoase din circuitul ilicit, este de aproximativ 70.000 lei. Suspecții sunt arestați pe un termen de 30 de zile și riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!