Un bărbat în vârstă de 49 de ani va sta 21 de ani după gratii în penitenciar de tip închis. Inculpatului i s-a incriminat că timp de doi ani a recrutat, transportat și adăpostit două surori minore din satul Mereni, cu vârsta de 10 și 13 ani, provenite dintr-o familie social-vunerabilă.

Bărbatul le-ar fi exploatat sexual și le-a impus să se filmeze în timpul activităților sexuale, cu expunerea organelor sexuale într-o manieră obscenă.

Cauza a fost investigată de către procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale. Deoarece acuzatorii de stat au solicitat pedeapsa cu detențiune pe viață, consideră pedeapsa aplicată prea blândă, respectiv sentinţa va fi atactă cu apel la Curtea de Apel Chişinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!