Cel mai bun tenismen moldovean își începe evoluția la proba de dublu cu o victorie! Radu Albot în pereche cu jucătorul de tenis sud-coreean Hyoen Chung s-a calificat în runda a doua a probei de dublu a primului turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open 2018.

În dimineața zilei de miercuri, perechea Radu Albot – Hyoen Chung au întâlnit duetul Jonathan Erlich (Israel) – Daniel Nestor (Canada), pe care reușesc să-l învingă în două seturi cu scorul de 7:6 6:3.

În următoarea etapă, perechea moldo-sud-coreeană va întâlni câștigătorul confruntării dintre Damir Dzumhur (Bosnia și Herțegovina) – Dusan Lajovic (Serbia) și Henri Kontinen (Finlanda) – John Peers (Australia), care se joacă mâini, 18 ianuarie.

Data și ora de desfășurarea a următorului meci cu participarea lui Radu Albot va fi anunțată în curând!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!