Președintele Klaus Iohannis a anunțat că a desemnat-o pe Viorica Dăncilă, candidata produsă de PSD, pentru funcția de prim-ministru.

„Cântărind toate argumentele, ținând cont de situația concretă, am decis să mai acord o șansă PSD-ului și să desemnez persoana propusă de PSD, pe doamna Dăncilă. Dar acum, PSD trebuie să performeze. PSD a promis și în campania electorala, și după campanie, lucruri importante. A promis salarii, pensii, școli, manuale, spitale, infrastructură, dar până acum prea puțin s-a realizat. Acum PSD trebuie sa dovedească că ce a promis, face. Avem, la un an de la alegerile parlamentare, câștigate de PSD, două guverne PSD eșuate. Acum primesc șansa de a dovedi că știu ce vor și știu cum se face”, a spus Iohannis.

Viorica Dăncilă este membru al Partidului Social Democrat. Din 2014, aceasta a fost aleasă deputat în Parlamentul European, pe listele PSD, pentru al doilea mandat. De asemenea, Viorica Dăncilă deține, din 2015, funcția de președinte al Organizației Femeilor Social Democrate.

Știrea se actualizează.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!