/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Candidata PSD, Viorica Dăncilă, desemnată premier de preşedintele Klaus Iohannis

17 ianuarie 2018, ora 17:41

„Cântărind toate argumentele, ținând cont de situația concretă, am decis să mai acord o șansă PSD-ului și să desemnez persoana propusă de PSD, pe doamna Dăncilă. Dar acum, PSD trebuie să performeze. PSD a promis și în campania electorala, și după campanie, lucruri importante. A promis salarii, pensii, școli, manuale, spitale, infrastructură, dar până acum prea puțin s-a realizat. Acum PSD trebuie sa dovedească că ce a promis, face. Avem, la un an de la alegerile parlamentare, câștigate de PSD, două guverne PSD eșuate. Acum primesc șansa de a dovedi că știu ce vor și știu cum se face”, a spus Iohannis.

Viorica Dăncilă este membru al Partidului Social Democrat. Din 2014, aceasta a fost aleasă deputat în Parlamentul European, pe listele PSD, pentru al doilea mandat. De asemenea, Viorica Dăncilă deține, din 2015, funcția de președinte al Organizației Femeilor Social Democrate.

Știrea se actualizează.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram