Cunoscuta jurnalistă rusă, Iraida Zeynalova, prezentatoare a știrilor de la postul NTV, a fost întoarsă aseară la Moscova de pe aeroportul Internațional Chișinău. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către Raisa Novițchi, șefa Serviciului de presă a Poliției de Frontieră

Prezentatoarei nu i-a fost permisă intrarea în Republica Moldova pentru că aceasta nu și-ar fi putut justificat scopul vizitei. Iraida Zeynalova a venit la Chișinău în seara zilei de ieri cu cursa Istanbul Chișinău, iar în aceiași seară a făcut cale întoarsă la Moscova.

La controlul de frontieră jurnalista a declarat că are stabilite întâlniri oficiale, însă nu a putut prezenta documente care să confirme cele spuse.

Președintele Igor Dodon a spus pentru Ria Novosti că îi va expedia jurnalistei o invitație oficială și îi va oferi un interviu: „Am discutat cu ea dimineață. Ne-am înțeles că va veni în curând la invitația mea oficială”.

Iraida Zeynalova a fost anterior prezentatoare de știri la postul TV „Pervîi Canal”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!