Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit până la ora 18.00 Codul Portocaliu de precipitații puternice, sub formă de lapoviță și ninsoare.

Pe o mare parte a teritoriului se prevăd precipitații puternice. Din cauza influenței ciclonului sudic pe teritoriul țării se vor menține condiții complicate ale vremii: vor cădea ninsori, în cantități ce vor constitui 15-20 l/m2, izolat 20-25 l/m2 în 12h. Se vor produce depuneri de lapoviță pe copaci și firele electrice, pe drumuri se vor forma troiene. Vântul nord-vestic va sufla cu intensificări de până la 15-20 m/s.

În partea de nord a țării este declarat Cod Galben. Se prevăd ninsori puternice, cantitatea de precipitații va constitui 15-20 l/m2. Vântul nord-vestic va sufla cu intensificări de până la 15-20 m/s.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!