/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Chișinău, ora 14.00: Aceasta este strada pe care se atestă cea mai complicată situație

18 ianuarie 2018, ora 14:26

Cea mai complicată situaţie se înregistrează pe str. Băcioii Noi. Chiar dacă nu a fost blocată, pe stradă se circulă complicat, iar utilajele de deszăpezire intervin pentru curăţarea arterei de circulaţie.

De asemenea, peste 700 de muncitori intervin în teren la curăţatul trotuarelor şi în interiorul curţilor blocurilor de locuinţe.

De dimineaţă, în oraş s-au înregistrat 14 rupturi de crengi, dar şi 28 de defecţiuni ale iluminatului public. Până la această oră ÎM Reţele electrice de iluminat „Lumteh” a restabilit deja 5 rupturi ale cablurilor electrice.

Mai multe case de locuit din oraşul Sângera şi satul Dobrogea au rămas fără lumină electrică, din cauza vremii. În următoarele ore va fi reluată alimentarea cu energie electrică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram