Din cauza condițiilor meteo nefavorabile pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost înregistrate întârzieri la sosiri și plecări, însă nici o cursă nu a fost anulată până la această oră.

„Traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, însă se intervine constant cu utilaj, astfel încât să fie asigurate condițiile optime pentru desfășurarea în siguranță a zborurilor”, a declarat pentru TV8, specialist în relații cu publicul al Aeroportului, Arina Maftei.

Posibilitatea anulării unor curse ține strict de companiile aeriene și depinde de starea vremii și reglementările companiilor privind operarea în condiții meteo dificile.

Menționăm că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit până la ora 18.00 codul portocaliu de precipitații puternice, sub formă de lapoviță și ninsoare

Orarul zborurilor poate fi consultat AICI.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!