/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ 400 de salvatori și pompieri intervin în toată țara. 27 de autoturisme au fost deszăpezite la Orhei

missing
18 ianuarie 2018, ora 14:16

Pe parcursul zilei de azi mai multe mijloace de transport au fost deblocate de salvatori în reginele de sud și centrul țării.

În apropiere de localitatea Susleni, raionul Orhei 27 de autoturisme cu 48 de persoane, inclusiv 6 copii au fost deszăpezite de pompieri, după ce mașinale au rămas blocate în troiene.

La Telenești pe traseul M14 Bălți – Chișinău, șoferii din 6 camioane staționate au primit ceai și asistență din partea reprezentanților Secției Situații Excepționale Telenești.

O ambulanță a fost deblocată de pompieri din zăpadă. Aceasta urma să ajungă la un pacient din localitatea Cobâlnea.

Alte 5 persoane din 2 unități de transport au primit ajutor după ce au rămas înzăpeziți în apropiere de localitatea Căinari.

Intervențiile pompierilor pentru deblocarea autovehiculelor întroienite au avut loc la Nisporeni, Șoldănești, Orhei, Hâncești, Dubăsari, Cimișlia și mun. Chișinău.

De la curentul electric parțial rămân deconectate 275 localități din 18 raioane. Specialiștii lucrează în teren pentru reconectarea consumatorilor la energia electrică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram