/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Ninsorile creează probleme! Peste o sută de școli și grădinițe au fost închise

missing
18 ianuarie 2018, ora 15:56

Contactat de TV8, Ion Mischevca, șeful serviciului de informare al Ministerului Educației a spus că 7657 de elevi nu au putut să ajungă astăzi la școală deoarece 144 de rute de transport nu au ieșit pe traseu.

Totodată, 42 de școli din cinci raioane și-au redus regimul de activitate pentru ziua de azi. În municipiile Bălți și Chișinău, dar și în alte 14 raioane, toate instituțiile de învățământ funcționează în regim normal.

Menționăm că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit până la ora 18.00 Codul Portocaliu de precipitații puternice, sub formă de lapoviță și ninsoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram