Peste 14000 de elevi nu au mers astăzi la școală din cauza condițiilor meteo nefavorabile. După ce meteorologii au emis cod portocaliu de ninsori abundente și vânt puternic, 55 de școli și 57 de grădinițe din țară și-au sistat activitatea.

Contactat de TV8, Ion Mischevca, șeful serviciului de informare al Ministerului Educației a spus că 7657 de elevi nu au putut să ajungă astăzi la școală deoarece 144 de rute de transport nu au ieșit pe traseu.

Totodată, 42 de școli din cinci raioane și-au redus regimul de activitate pentru ziua de azi. În municipiile Bălți și Chișinău, dar și în alte 14 raioane, toate instituțiile de învățământ funcționează în regim normal.

Menționăm că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit până la ora 18.00 Codul Portocaliu de precipitații puternice, sub formă de lapoviță și ninsoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!