/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Pentru 4 000 de euro ar fi promis o sentință mai blândă. Un polițist, reținut

18 ianuarie 2018, ora 15:21

Potrivit materialelor anchetei, în toamna anului 2016, bărbatul ar fi pretins și primit 4 000 de euro, sub pretextul că poate influența magistrații de la Judecătoria Bălți să emită o sentință mai blândă în privința denunțătoarei. Dat fiind faptul că omul legii nu s-a ținut de promisiune, iar între timp femeia a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu suspendare, aceasta la denunțat la DGT ”Nord” a CNA.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală, polițistul a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 7 ani de pușcărie sau o amendă de până la 300 000 de lei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram