Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a convocat în această dimineață o ședință pentru stări excepționale unde se va discuta despre deszăpezirea Chișinăului.

Peste noapte vremea s-a înrăutățit. La ora 24:00 am mărit numărul utilajelor care au ieșit să curățe străzile Chișinăului.S-a acționat cu 49 de autospeciale de la EXDRUPO, iar direcția comunală a avut 42 de utilaje și 400 de oameni la intervențiile de deszăpezire. Este greu să lupți cu natura, vom încerca să ținem situația sub control, să se poată circula în oraș în regim de iarnă”, a scris Radu pe pagina sa de Facebook în această dimineață.

La moment la intersecția străzilor:Ștefan cel Mare – S.Lazo, este înregistrat accident rutier. Totodată, în Capitală se atestă un flux majorat de transport în următoarele porțiuni de drum:
Sectorul BUIUCANI:

• str.V.Lupu direcția spre str.C Stere;
• sensul giratoriu străzilor:C.Ieșilor-I.Creangă-Ștefan cel Mare.

Sectorul CENTRU:
• bd.Ștefan cel Mare de la str.Ciuflea direcția spre str.Ismail;
• str.Miorița direcția spre str.Grenoble;
• str.Gh.Asachi.

Sectorul CIOCANA:
• str.Vadul lui Vodă – intersecția cu sens giratoriu TUTUN-CTC;

Sectorul BOTANICA:
– bd.Dacia (Viaduct) – direcția spre intersecția străzilor: Ciuflea – București;

Sectorul RÎȘCANI: la fel se circulă la:
• sensul giratoriu străzilor:Moscova – A.Russo – Kiev;
• str.C.Orheiului intersecție cu str.Studenților, direcția intrare spre capitală;

Menționăm că, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a creat trei celule de criză în zonele de nord, sud și centrul țării. Acestea vor funcționa în cadrul subdiviziunilor IGSU din municipiile Bălți, Cahul și Chișinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!