/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Europa, afectată de vânt și viscol. Traficul aerian, rutier și feroviar a fost perturbat în mai multe țări

missing
18 ianuarie 2018, ora 18:56

Mai multe drumuri naţionale şi 15 judeţene, au fost închise din cauza viscolului din România, iar mai multe trenuri spre Bucureşti au rămas blocate în gara Buşteni. Mai multe TIR-uri nu au mai putut înainta din cauza zăpezii de pe drum. Localităţi din 13 judeţe au rămas fără energie electrică.

Potrivit presei străine, aceeaşi situaţie este prezentă şi în Marea Britanie, unde vântul a afectat liniile electrice care alimentau trenurile, iar câţiva copaci au căzut peste şine. Zeci de accidente s-au produs din cauza ghețușului.

În Germania, şcolile din majoritatea regiunilor au rămas închise din cauza unei furtuni care se aşteaptă să aducă ploi abundente şi zăpadă. Autorităţile au avertizat cetăţenii să nu-şi părăsească locuinţele. Pe de altă parte în Olanda din cauza vântului puternic a fost închis un Aeroport din Amsterdam. Cel puţin 260 de zboruri au fost anulate. Furtuna a luat practic pe sus oamenii și a distrus acoperișuri.

Condiţii meteo severe au fost anunțate în Turcia, Ucraina şi Olanda. În Istanbul vor fi furtuni cu intensificări ale vântului care pot pune în pericol oamenii, iar în Ucraina se așteaptă vânt puternic, viscol şi căderi masive de zăpadă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram