Tragedie în Kazahstan. 52 de persoane au murit într-un autobuz care s-a aprins din mers. Despre incident a informat purtătorul de cuvânt al Comitetului de urgență al Ministerului Afacerilor Interne al Kazahstanului Ruslan Imankulov, scrie rg.ru.

„La 18 ianuarie, la ora 10:30, în regiunea Irgiz din regiunea Aktyubinsk, pe autostrada Samara-Shymkent, la 10 km de satul Kalybai, în timpul mișcării, un autobuz de pasageri Ikarus s-a aprins. Cinci pasageri, care au reușit să iasă afară, beneficiază de asistență medicală, ceilalți 52 de pasageri au murit la fața locului”, – se arată în mesajul Ministerului Afacerilor Interne din Kazahstan.

Ruslan Imankulov a precizat că cetățenia pasagerilor și șoferilor de autobuz se stabilește, dar se știe deja că în salon au fost cetățeni ai Uzbekistanului. Departamentul pentru situații de urgență din regiunea Aktobe a deschis un sediu operațional și o linie telefonică de asistență psihologică.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!