Tragedie în Kazahstan. 52 de persoane au murit într-un autobuz care s-a aprins din mers. Despre incident a informat purtătorul de cuvânt al Comitetului de urgență al Ministerului Afacerilor Interne al Kazahstanului Ruslan Imankulov, scrie rg.ru.

„La 18 ianuarie, la ora 10:30, în regiunea Irgiz din regiunea Aktyubinsk, pe autostrada Samara-Shymkent, la 10 km de satul Kalybai, în timpul mișcării, un autobuz de pasageri Ikarus s-a aprins. Cinci pasageri, care au reușit să iasă afară, beneficiază de asistență medicală, ceilalți 52 de pasageri au murit la fața locului”, – se arată în mesajul Ministerului Afacerilor Interne din Kazahstan.

Ruslan Imankulov a precizat că cetățenia pasagerilor și șoferilor de autobuz se stabilește, dar se știe deja că în salon au fost cetățeni ai Uzbekistanului. Departamentul pentru situații de urgență din regiunea Aktobe a deschis un sediu operațional și o linie telefonică de asistență psihologică.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!