23 de persoane au fost internate, în ultimele 24 de ore, la Institutul de Medicină Urgență după ce au căzut pe gheaţă şi au suferit fracturi.

Potrivit reprezentanților spitalului, pe parcursul ultimelor 24 de ore, la Institutul de Medicină Urgență au parvenit 23 de solicitări pentru acordarea asistenței medicale pacienților care au suferit de pe urma ghețușului pe străzi.

„În urma triajului medical, 23 de persoane au avut nevoie de spitalizare. Majoritatea traumelor căpătate sunt entorse, contuzii de mușchi și fracturi ale aparatul locomotor”, a declarat pentru TV8 Petru Craveț, purtătorul de cuvânt al Spitalului.

Dintre cele 23 persoane, 6 au fost spitalizate în secțiile de profil și vor suporta un tratament medico-chirurgical. Ceilalți au fost direcționați către medicii de familie și punctele medicale traumatologice din sectoare.

În Chișinău a nins de miercuri până joi dimineața, iar în prezent se înregistrează minus 3 grade Celsius.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!