/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Atenție la gheață! Peste 20 persoane au fost internate la Urgență cu fracturi, după ce au alunecat

missing
19 ianuarie 2018, ora 14:42

Potrivit reprezentanților spitalului, pe parcursul ultimelor 24 de ore, la Institutul de Medicină Urgență au parvenit 23 de solicitări pentru acordarea asistenței medicale pacienților care au suferit de pe urma ghețușului pe străzi.

„În urma triajului medical, 23 de persoane au avut nevoie de spitalizare. Majoritatea traumelor căpătate sunt entorse, contuzii de mușchi și fracturi ale aparatul locomotor”, a declarat pentru TV8 Petru Craveț, purtătorul de cuvânt al Spitalului.

Dintre cele 23 persoane, 6 au fost spitalizate în secțiile de profil și vor suporta un tratament medico-chirurgical. Ceilalți au fost direcționați către medicii de familie și punctele medicale traumatologice din sectoare.

În Chișinău a nins de miercuri până joi dimineața, iar în prezent se înregistrează minus 3 grade Celsius.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram