Cele două femei care au scăpat cu viața urmare a accidentului rutier grav produs luni, în apropiere de Todirești, au fost stabilizate. Una dintre femei a rămas conectată la aparatele de respirație artificială, dar starea ei s-a îmbunătățit. Cealaltă supraviețuitoare urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

„Cea mai gravă continuă să se afle în Reanimare, dar starea ei este mult mai stabilă, iar cealaltă astăzi a fost transferată în secția de traumatologie. Cea care a fost transferată va fi operată de medicii traumatologi, în cursul zilei de azi sau mâine, decid ei,” a declarat pentru TV8 Petru Craveț, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență.

Cu două zile în urmă au fost înmormântați soțul femeii de 24 de ani, fiica acesteia și șoferul „Daciei” în care se aflau. Tot satul s-a adunat să-i petreacă pe ultimul drum. Detalii AICI.

Tragicul accident s-a produs la începutul săptămânii pe traseul Chișinău-Tighina. Cinci persoane, inclusiv o fetiță de un an și jumătate au murit după ce o mașină „Audi”, care circulă cu anvelope uzate de vară, a ieșit pe contrasens și a lovit frontal „Dacia” care circulă regulamentar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!