/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Cum se simt cele două supraviețuitoare ale teribilului accident de la Anenii Noi?

missing
19 ianuarie 2018, ora 17:19

„Cea mai gravă continuă să se afle în Reanimare, dar starea ei este mult mai stabilă, iar cealaltă astăzi a fost transferată în secția de traumatologie. Cea care a fost transferată va fi operată de medicii traumatologi, în cursul zilei de azi sau mâine, decid ei,” a declarat pentru TV8 Petru Craveț, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență.

Cu două zile în urmă au fost înmormântați soțul femeii de 24 de ani, fiica acesteia și șoferul „Daciei” în care se aflau. Tot satul s-a adunat să-i petreacă pe ultimul drum. Detalii AICI.

Tragicul accident s-a produs la începutul săptămânii pe traseul Chișinău-Tighina. Cinci persoane, inclusiv o fetiță de un an și jumătate au murit după ce o mașină „Audi”, care circulă cu anvelope uzate de vară, a ieșit pe contrasens și a lovit frontal „Dacia” care circulă regulamentar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram