„Eroul zilei, care a evitat o tragedie”. Așa sună titlul unei știri apărute în presa canadiană despre un moldovean, care a reacționat prompt și a reușit să evite un accident.

Potrivit TVA Nouvelles, Mihai Gilca locuiește la Quebec de mai mult de patru ani și este șofer de camion. Moldoveanul a ajuns erou după ce camionul său a fost cuprins de flăcări în timp ce se deplasa într-un tunel. Potrivit jurnaliștilor locali, Mihai a reacționat prompt și a evitat o posibilă catastrofă.

„Când am intrat în tunel, am văzut o explozie la anvelopă. Eram la mijlocul tunelului. După aceea am văzut fum și am înțeles că e periculos. Am accelerat pentru ca să ies mai repede din tunel”, a menționat Mihai Gilca pentru TVA Nouvelles.

Autoritățile au lăudat „sângele rece” al moldoveanului, care a reușit să evite tragedia. Șoferul nu a fost răniti și nici o persoană nu a avut de suferit în urma accidentului.

Odată ce adrenalina a trecut, Mihai a recunoscut că a fost afectat de incident și că urmează să își ia câteva zile libere.

Foto: tvanouvelles.ca

Foto: tvanouvelles.ca

Foto: tvanouvelles.ca

Foto: tvanouvelles.ca

Foto: tvanouvelles.ca

Foto: tvanouvelles.ca

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!