/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Emoționant! Papa de la Roma a oficiat pentru prima dată o căsătorie la bordul avionului papal

19 ianuarie 2018, ora 13:45

Ceremonia a avut loc la o altitudine de 11.000 de metri, potrivit reprezentanţilor Vaticanului, între Santiago de Chile şi Iquique, un oraş situat la poalele Anzilor, la o distanţă de 1.850 de kilometri faţă de capitala chiliană.

La finalul ceremoniei, organizată în prezenţa unui martor, cei doi angajaţi ai companiei aeriene Latam au semnat un certificat de căsătorie, pe care apare şi semnătura papei Francisc.

Carlos Ciuffardi, în vârstă de 41 de ani, şi Paula Podest, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit civil în anul 2010 şi au împreună doi copii. Ei nu au putut să se căsătorească religios în acel an, întrucât biserica în care urma să aibă loc ceremonia a fost distrusă în urma unui cutremur de pământ.

Papa Francisc îşi va încheia joi vizita din Chile printr-o slujbă de amploare ce va fi organizată în Iquique, un oraş din nordul chilian, unde trăiesc numeroşi imigranţi latino-americani, atraşi de dinamismul economic al ţării. Suveranul pontif îşi va continua turneul sud-american cu o vizită în Peru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram