În urma ninsorile abundente, în continuare, rămâne sistată activitatea a cinci posturi vamale: „Basarabeasca”, „Ceadîr-Lunga 1”, „Ceadîr-Lunga 2”, „Săiți” și „Giurgiulești 2”.

UPDATE 15:00 S-a sistat activitatea în PTF comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, din cauza unei defecțiuni tehnice în programa Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei. Recomandăm călătorilor să opteze pentru PTF Tudora-Starokazacie, căile de acces au fost deblocate și se circulă bine.

Rămân închise:

  • PTF Ceadîr-Lunga – Maloiaroslaveț,
  • PTF Ceadîr-Lunga-Novîie-Traianî,
  • PTF Basarabeasca-Serpneovo (cu reluarea activității periodice).

La fel, drumurile înzăpezite pe partea ucraineană fac anevoioasă deplasarea prin PTF Săiți-Lesnoe.

Menționăm că posturile vamale „Mirnoe”, „Molovata”, „Hîrbovăț” și „Cișmichioi” și-au reluat activitatea și funcționează în regim normal.

Serviciul Vamal recomandă participanților la traficul transfrontalier să evite temporar traversarea frontierei prin posturile vamale nominalizate sau să opteze pentru alte posturi aflate în proximitate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!