Un bărbat de 45 de ani a fost transportat cu elicopterul serviciului SMURD România la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Acesta a fost politraumatizat în urma unui accident rutier și a fost internat ieri la Spitalul Raional Vulcănești în stare gravă.

Din cauza multiplelor traume, craniocerebrală, contuzie cerebrală, hematom cerebral, fractura coastelor 2-10 din dreapta și stînga și în urma deciziei consiliumului, s-a hotărât tratarea acestuia la IMSP Institutul de Medicină Urgentă. Deoarece transportarea terestră prezenta riscuri majore pentru viața pacientului, a fost solicitat elicopterul serviciului SMURD din România.

În după amiaza acestei zile, elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo iar pacientul a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Acesta va fi supus tratamentului intensiv și intervențiilor chirurgicale necesare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!