Moldoveanul Vitalie Zara, care reprezenta misiunea OSCE în Ucraina a decedat în dimineața zilei de 18 ianuarie în orașul Kramatorsk, Donbas, în urma unui accident rutier.

Potrivit kramorsk.info, accidentul a avut loc la ora șase dimineața. Colonelul se deplasa la serviciu cu un taxi, care s-a izbit violent într-un camion. În urma incidentului, Vitalie Zara a decedat. Toate circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite de către forțele de ordine.

Vitalie Zara a participant la războiul de pe Nistru din 1992, fost comandant al Batalionului cu Destinaţie Specială „Fulger” al Armatei Naţionale. Acesta a participat la numeroase exerciţii naţionale şi internaţionale şi a fost observator militar în misiune de menţinere a păcii cu mandat ONU, unde a purtat cu onoare drapelul Republicii Moldova.

Foto: kramatorsk.info

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!