Au fost nevoiți să împingă microbuzul pentru a ajunge la școală, după ce a fost blocat în nămeți. Imaginile video au fost surprinse de o elevă pentru care drumul la școală este dificil deja pentru a doua zi.

Șoferul rutei, Valeriu Boțu, a menționat pentru TV8 că problema a fost și ieri: „Ne-am pornit ieri și undeva la jumătate de drum era blocat și ne-am întors”.

Astăzi, microbuzul de pe ruta Răcești, Zahorna – Dobrușa, Șoldănești s-a blocat din nou în nămeți. „Drumul era blocat vreo 300 de metri, iar tractorul care lucra era îngropat”, spune șoferul.

Menționăm că din cauza ninsorilor abundente, ieri a fost sistată activitatea a 55 de instituții de învățământ, iar 14 mii de elevi nu au mers la școală.

Sursa video: Facebook/Violeta Terguta

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!