Zăpada începe să se topească încet, iar tabloul ce rămâne în urma ei nu e tocmai cel mai îmbucurător. Totuși, vremea se va potoli puțin, iar vântul se va domoli. Weekendul ne va aduce câțiva fulgi, înnorări trecătoare dar și câteva reprize de soare cu dinți. Temperaturile vor rămâne sub 0 grade, iar vântul va sufla ușor din Nord.

În regiunea de nord a țării vom găsi vreme urâtă, mulți nori și precipitații sub formă de lapoviță. Dimineața se vor înregistra -2 grade, iar ziua temperatura va urca până la 2 grade cu plus.

În centru va fulgui toată ziua, dar vremea va rămâne mohorâtă. Tendința de încălzire se va păstra și aici. Dimineața vor fi -3 grade, iar la orele amiezii, termometrele vor indica 0 grade.

Și în ținuturile sudice se va încălzi ușor. Vremea va fi posomorâtă, iar spre seară va ninge slab. În prima parte a zilei vor fi -3 grade, iar în a doua jumătate, un grad cu pluș. În capitală va fi înnorat, iar ninsorile vor reveni spre seară. La noapte vom avea -4 grade, iar pe timp de zi, temperatura nu va depăși 0 grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!