/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Proiect pilot în Chișinău. Locatarii din 12 blocuri își vor primi facturile direct de la Apă-Canal

20 ianuarie 2018, ora 14:22

Despre acesta a anunțat directorul general al S.A „Apă-Canal Chișinău”, Veronica Herța, în cadrul unei ședințe comune cu reprezentanții direcției locativ-comunale și amenajare, și consilieri municipali din cadrul Comisiei pentru gospodărie locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicații și ecologie .

Potrivit Veronicăi Herța, decizia inițierii proiectului în cauză, a fost luată în urma mai multor solicitări parvenite din partea locatarilor, dar și pentru a minimaliza diferența de volumul, înregistrată între contorul comun din bloc și cel al consumatorilor.

Chiar începând cu săptămâna viitoare va fi dat startul proiectului-pilot la care vor participa locatarii următoarelor adrese: șos. Hâncești nr. 58/1, bd. Cuza Vodă nr. 39/2, 31,33, Drumul Viilor nr. 28, Gh. Asachi nr. 61, Ion Nistor nr. 28B, bd. Grigore Vieru nr 25, 5, Armenească nr.61, Grădinilor nr. 21 și un bloc din orașul Vadul lui Vodă, str. 31 August nr.29.

Specialiștii ACC intenționează că, în luna martie curent va emite consumatorii din cele 12 blocuri primele facturi pentru apa consumată în februarie 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram