Cei de la „Apă- Canal Chișinău” lansează un nou proiect pilot în cadrul căruia vor fi deschise conturi personale pentru facturarea apei potabile, direct cu consumatorii a 12 blocuri locative din municipiul Chișinău. Proiectul va începe săptămâna viitoare.

Despre acesta a anunțat directorul general al S.A „Apă-Canal Chișinău”, Veronica Herța, în cadrul unei ședințe comune cu reprezentanții direcției locativ-comunale și amenajare, și consilieri municipali din cadrul Comisiei pentru gospodărie locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicații și ecologie .

Potrivit Veronicăi Herța, decizia inițierii proiectului în cauză, a fost luată în urma mai multor solicitări parvenite din partea locatarilor, dar și pentru a minimaliza diferența de volumul, înregistrată între contorul comun din bloc și cel al consumatorilor.

Chiar începând cu săptămâna viitoare va fi dat startul proiectului-pilot la care vor participa locatarii următoarelor adrese: șos. Hâncești nr. 58/1, bd. Cuza Vodă nr. 39/2, 31,33, Drumul Viilor nr. 28, Gh. Asachi nr. 61, Ion Nistor nr. 28B, bd. Grigore Vieru nr 25, 5, Armenească nr.61, Grădinilor nr. 21 și un bloc din orașul Vadul lui Vodă, str. 31 August nr.29.

Specialiștii ACC intenționează că, în luna martie curent va emite consumatorii din cele 12 blocuri primele facturi pentru apa consumată în februarie 2018.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!