Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI colectate din subdiviziunile teritoriale, la moment nu sunt trasee naționale blocate. Potrivit informației Administrației de Stat a Drumurilor mai rămâne dificilă situația privind accesul în localitățile Lipceni și Surcova, raionul Rezina, dar și în Zvezdocica, Florica, raionul Căușeni.

Pe parcursul a 24 de ore pentru deszăpezirea și curățarea traseelor au fost antrenate 230 unități de tehnică cu 377 persoane.

Conform informației oferite de furnizorii de energie electrică către data de 20 ianuarie, ora 7.00 mai rămân fără energiei electrică 62 localități din 7 raioane. Urmează să fie reconectați consumatori din raioanele Criuleni, Căușeni, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Taracla, Cimișlia și UTA Găgăuzia.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii și pompierii au avut 7 intervenții pentru deblocarea mijloacelor de transport, fiind tractate 10 mijloace auto, inclusiv o ambulanță cu pacient.

Acțiunile salvatorilor au fost necesare pe drumuri locale și trasee din raioanele Șoldănești, Anenii Noi, Criuleni, Taraclia, Dubăsari, Rezina, Orhei și Cantemir.

Pentru monitorizarea, prevenirea și lichidarea situațiilor de risc, în toată țara au intervenit 463 de salvatori și pompieri cu 135 de autospeciale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!