Viceprimarul de Strășeni, Elena Pereu, se află încă în comă la Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău, unde a fost transportată vineri, 19 ianuarie, în stare de inconștientă, cu intoxicație gravă, suferită ca urmare a unei defecțiuni a sistemului de încălzire din locuința familiei. Solicitat de IPN, Georgel Caraja, medic toxicolog, a spus că starea femeii este gravă.

Fiul acesteia, în vârstă de 12 ani, este internat la Institutul Mamei și Copilului. Ofițerul de presă al instituției medicale, Natalia Lisnic, a declarat pentru IPN că minorul se află în comă și este la respirație dirijată. Starea de sănătate nu a suferit schimbări de când a fost internat, fiind extrem de gravă.

Intoxicația suferită a fost fatală pentru capul familiei. Bărbatul a fost găsit fără suflare când a ajuns ambulanța, chemată de o rudă.

Poliția a stabilit că în domiciliul familiei lipsea sistemul de ventilare a sistemului de încălzire, iar coşul de fum nu corespundea regulilor de siguranţă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!